De naam betonlook zegt het eigenlijk al het is alles wat op beton lijkt of de uitstraling van beton heeft.De betonuitstraling is erg populair en wordt ook erg veel toegepast.  

Betonlook is stucwerk voor op de wanden als afwerking die niet goedkoop is,maar wel stijlvol, modern, chique en een mooie strakke uitstraling heeft.

Houdt u van robuuste maar stijlvol ogende wanden?

Denk dan aan betonlook stuc, deze stuctechniek wordt zo aangebracht dat er een beton effect onstaat. 

Een betonlook wandafwerking is keihard en kan wel tegen een stootje.

Deze betonlook cire is een waterbestendig stuc product wat door middel van een coating goed toegepast kan worden in de natte ruimtens zoals de badkamer, wc en keuken.Door deze coating die wij erop aanbrengen zorgt de beton cire ervoor dat deze geschikt is in de natte ruimtens zoals badkamer, wc,keuken.Doordat de cating aangebracht is is deze niet alleen krasbestendig,maar ook nog eens vuil werend en waterafstotend.

Dit is een ideaal product voor de badkamers eindelijk geen voegen meer die geboend moeten worden , maar gewoon de wanden die afgedaan kunnen worden met een doek en schoonmaakmiddel dit is alles zonder een flink geboen!

Wij kunnen dit product in verschillende kleuren maken,hiervan zijn kleurstaaltjes aanwezig , Zo kunt u zelf de kleur uitkiezen naar uw wensen.

 

 

Hieronder ziet u een aantal foto's van beton cire in badkamer's die wij gemaakt hebben.