Vindt u lijsten aan uw muren en ornamenten aan uw plafond ook zo mooi?

Als finishing touch in uw woonkamer of slaapkamer kunt u kiezen voor het laten plaatsen van een ornament of lijst(en) aan uw plafond.

landelijk,klassiek tot modern.

plafondlijsten, plafond plinten of sierlijsten voor uw plafond zijn er in diverse soorten en afmetingen. Het is maar net wat u voor ogen heeft.

 

PLAFOND/KOOFLIJSTEN:plafondlijsten worden ook wel kooflijsten genoemd. Ze overbruggen de overgang tussen wand en plafond.

PERKLIJSTEN: perkijsten zijn lijstvormige ornamenten die langs de gehele omtrek van het plafond lopen. Deze lijsten worden vaak in de hoeken met een hoekornament verbonden die dan naadloos tegen elkaar bevestigd zijn.

ORNAMENTEN PLAFOND: net zoals plafondlijsten zijn er ook stucornamanten voor op het plafond in verschillende soorten en maten.Ukunt kiezen uit veel veschillende sierlijke, strakke plafond ornamenten of een mooi rozet om uw hanglamp mooi erin te laten vallen.

PLATTE PLAFOND PLINT: een platte plafond plint of wel een :Joden plint"genoemd geeft net even dat beetje extra aan een plafond in uw woonkamer of zelfs hal, slaapkamer enz noem maar op mee.Een plint van gips die strak langs de randen van het gehele plafond worden geplaatst worden door de stucadoor met de hand aangebracht.

 

Ook voor restauratiewerkzaamheden is voor ons bekend terrein, Mocht u meer informatie hierover willen dan mag u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Hier ziet u een aantal foto's voorbijkomen van verschillende projecten met lijstwerken en ornamenten die door ons gemaakt zijn.